Hart voor bewustZijn

Onderweg naar jeZelf

Agenda

 

 

Dit voorjaar starten wij, Sietske Damstra en Annemieke Hillen, met een nieuwe training.

De nieuwe data zijn op woensdag 14 maart, 4 april, 25 april en 16 mei

Opbouw van de dagen:
Dag 1 De water initiatie. Deze dag gaat over het omgaan met onze emoties, haastige oordelen, passies en leert ons hoe we de emoties kalm en stil kunnen krijgen. Hierdoor ontdekken we dat we rustiger kunnen reageren op mensen en gebeurtenissen in ons leven.
Dag 2 De Lucht initiatie. Deze uitdaging gaat over het inzetten van het hogere, wijzere, intuïtieve denken in plaats van te luisteren naar het lagere, ego-denken dat vaak reageert uit angst en oordeel. Je rekent af met negatieve gedachten over jezelf en anderen.
Dag 3 De Vuur initiatie. De vuur uitdaging leert je bewuster een keuze te maken tussen angst of liefde. De vuur uitdaging leert ons ook om gedane gebeurtenissen in een ander licht te zien en anderen of jezelf te vergeven, zodat je zachter in het leven kan staan.
Dag 4 De Aarde Initiatie. Tijdens deze dag zijn we bezig met het op een creatieve manier manifesteren van onze diepste wensen hier op aarde. Zo wordt je je bewust van jouw missie hier op Aarde, wat jij neer wilt zetten!

Locatie: exacte locatie volgt, omgeving Sassenheim
Investering: € 425,00
Inclusief: Onderweg naar Verlichting, geschreven door Bonnie Bessem, en de online training ter verdieping van de lesstof.
Trainers: Sietske Damstra en Annemieke Hillen

Wie zijn wij?
Sietske: Mensen leren bewust maken van hun eigen kracht, hun liefde en hun eigen vermogens tot heling is waarin ik mijn eigen kracht voel. In de vele jaren als docent, pedagoog en nu ook als levenscounselor, heb ik niet alleen veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en volwassenen, maar probeer ik ook altijd in verbinding te staan met mezelf, de ander en de ongeziene wereld. Het Levenscollege, die een opleiding is waarin westerse psychologie en oosterse zen samenkomen, heeft mij nog weer verder op pad gebracht van inzichten in mijn denken, voelen, gedrag en mijn ziel.
Met deze fantastische methode, die het aardse, (je lichaam, je denken, de emoties en je ziel), verbindt met de ongeziene wereld, kunnen we samen op pad gaan om te gaan verkennen waar je vastzit, waar je meer inzicht in wil, hoe je vrijer kunt gaan leven.
De 4 Levensinitiaties worden niet alleen voor groepen gegeven, maar kunnen ook in een individueel traject gedaan worden. Ook voor kinderen heb ik altijd plaats.

Annemieke: In mijn praktijk Hart voor Rouw probeer ik de spanning weg te nemen die er rond verlies, overlijden en de daaruit voortvloeiende rouw kan ontstaan. Uit mijn wens om ook mensen met andere, niet rouw gerelateerde, vragen te begeleiden werd Hart voor BewustZijn geboren.
Een aantal jaar geleden begon ik aan de reis naar bewust zijn, dit bracht me onder andere bij de opleiding tot Levenscounselor, een holistisch opleiding die Westerse psychologie combineert met Oosterse Zen Counseling en intuitie en mediumschap, die ik volgde bij het LevensCollege. Voor mij een mooie aanvulling op mijn werkzaamheden als rouwbegeleider voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Als Levenscounselor bied ik je handvatten voor de uitdagingen die er in het leven zijn op het emotionele, mentale, spirituele en fysieke vlak.
Het leven kan ons voor uitdagingen stellen die vragen om innerlijke verandering. Samen met jou wil ik die uitdaging aangaan, je handvatten bieden om je terug bij je essentie te brengen, zodat je weer kunt worden wie je bent.

Ook bij mij kun je altijd terecht voor een individueel traject, zowel kinderen als volwassenen.

Wil je op de hoogte gehouden worden over deze training of je alvast aanmelden stuur dan een mail naar:
sdamstra@casema.nl of info@hartvoorbewustzijn.nl