Hart voor bewustZijn

Onderweg naar jeZelf

Over Annemieke

Ik ben Annemieke Hillen, dochter, vrouw, moeder, oma, vriendin en Levenscounselor.

In mijn praktijk Hart voor Rouw probeer ik de spanning weg te nemen die er rond verlies, overlijden en de daaruit voortvloeiende rouw kan ontstaan. Uit mijn wens om ook mensen met andere, niet rouw gerelateerde, vragen te begeleiden werd Hart voor BewustZijn geboren.

Een aantal jaar geleden begon ik aan de reis naar bewust zijn, dit bracht me onder andere bij de opleiding tot Levenscounselor,een holistisch opleiding die Westerse psychologie combineert met Oosterse Zen Counseling en intuïtie en mediumschap, die ik volgde bij het LevensCollege. Voor mij een mooie aanvulling op mijn werkzaamheden als rouwbegeleider voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Ik bied een veilige omgeving waarin we samen kijken wat nodig is om het leven opnieuw vorm te geven, om te kunnen aanvaarden dat je leven veranderd is.

Als Levenscounselor bied ik handvatten voor de uitdagingen die er in het leven zijn op het emotionele, mentale, spirituele en fysieke vlak.

Ik ontvang je graag in mijn praktijk waar ik je wil helpen de energie rond je levensprocessen te laten stromen en je stralende Zelf te (her)ontdekken, zodat je vanuit je hart kunt leven.

Harte groet,

Annemieke

                             Everything will be all right in the end, if it’s not all right, it’s not the end .